Despre noi

Experienţă de 80 de ani
în domeniul opticii medicale.

Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu două magazine moderne care îndeplinesc cele mai exigente cerințe oferindu-vă o gamă variată de ochelari de soare, ochelari de vedere, rame de ochelari, lentile de contact, și alte accesorii. Deasemenea oferim consultații oftalmologice și alte servicii conexe, efectuate cu aparatură ultraperformantă folosind cele mai noi tehnologii.

Primul magazin
de optică medicală în Arad

Povestea a început în anul 1938, cu visul și ambiția unui tânăr optician pe nume Veszi Tibor, care la doar 28 de ani punea bazele primului magazin de optică medicală în Arad.

Deși după naționalizarea din perioada comunistă magazinul a fost preluat de Cooperativa Precizia, Veszi Tibor a continuat să profeseze ca optician până în anul 1965, perioadă în care a transmis cunoștințele și pasiunea pentru această meserie celei care i-a fost noră, pe nume Veszi Terezia. După ce a absolvit ucenicia Veszi Terezia și-a continuat activitatea în cadrul acestei unități cu aceeași pasiune și dedicare pe care la rândul ei le-a transmis mai departe fiicei sale, Veszi Eva.

80 ani de activitate
și experiența a 3 generații

După căderea comunismului, în anul 1990 magazinul a fost luat în locație de gestiune de la Cooperativa Precizia, pentru ca mai apoi să revină familiei Veszi în ianuarie 1992. Începând cu această dată, Optica Veszi a fost administrat de Veszi Terezia până la momentul pensionării sale, când la conducerea primului magazin arădean de optică medicală ajunge cea de-a 3-a generație – Eva Veszi.

Astăzi, după 80 de ani de activitate și experiență, Optica Veszi confirmă stabilitate pe piața articolelor optice, deținând 2 magazine în Arad.

Pe B-dul Revoluţiei nr. 94 și Revoluţiei nr. 55, vă așteptăm cu cea mai performantă aparatură, atât în cabinetul medical – cu prescriere computerizată, cât și pentru laboratorul de optică, pentru consultaţii oftalmologice efectuate de către medici oftalmologi, pentru comenzi de ochelari, rame de ochelari de înaltă calitate, lentile optice, lentile de contact, ochelari de soare şi accesorii.

Pentru că de 3 generații oferim servicii și produse de cea mai bună calitate, pe lângă articolele optice pe care în curând le veți puteți achiziționa online.

Top